Söndagsmys!

Trots att vi haft ännu en dag med ett mindre snökaos här nere i söder, så har jag haft en riktigt mysig söndag :) M och jag har druckit varm choklad med amaretto Café Pronto, jag har fått mig en ny me-likar-låt och upptäckt att 85%-ig choklad faktiskt inte alls är tokstarkt om man äter det till kaffe.

Nu har jag precis fått i mig några knäckisar, och ska försöka fortsätta att gå ner i varv - för imorgon är det dags. Då börjar det nya Apotekslivet. Like or dislike - well, we'll se :)

Saturday night fever, eller nåt :)

Första lördagskvällen med full villa väntar. Vad gör vi då, kan man undra... Myskväll stavas planen :)

Invigningsmartini.
Salvia-, fänkåls- och citronkyckling med palsternackspuré med viiiin.
Chokladmuffins med hallonsås.


Hoppas att ni får en underbar lördagskväll med!

Pusspuss!!

Gårdagens...

Woohoo, fasen vilken kväll igår! Det var så jäkla kul!!! Swing, Tango and Salsa - we will see you again.

...godaste:
Whiskeyglassen på Per Tutti i Lund.

...svåraste: Snurrgrejen med efterföljande kroken i Tangon.

...bästa danspartner: Gråhåriga gubben i rött i Salsan. Fasen vad bra han var!!!

...mest nervösa: B och jag minutrarna innan det drog igång.

...sötaste: Busschauffören från Osby som lät oss värma oss i hans Köpenhamnsbuss i väntan på vår försenade fyra mitt i Malmönatten.

...bästa Swinginstruktör: Kusinen P. Han är grym han!

...mesta sammanträffande: Läkarstudenten från Odense, som känner den enda andra läkarstudenten i Danmark som vi råkar ha koll på - kära Halmstad-Emelie.

...mest förvånande: Golfproffs-Alexander som plingar till efter flera månaders tystnad.

.

Tjooho! Nu var det äntligen dax :)

B och jag ska med K&P på ett riktigt äventyr. Först ska vi äta skåneregionens godaste glass och därefter blir det danskurs gånger tre. Swing, Tango och Salsa kommer vi vara les expertus på efter ikväll. Det ni. Inte illa väl? :)

Morning!

Nu har lilla villan befolkats av medlem no tre!

Fröken K är något mer morgonpigg än B, vilket gjorde att även moi kom upp tidigare idag :) Halv åtta drog jag mig ur sängen, och fick en hel massa tid till här på morgonen!

Dagens första utflykt väntar om några timmar. Det är världens näst största IKEA som ska äras med ett besök. Det invidges i höstas, och ska enligt utsago vara sjukt fräscht! Får se om det lever upp till förväntningarna!!


Torsdag

Idag har vi lullat runt i lägenheten och polerat den alldeles jättefin för K's ankomst. Varendaste lilla vrå är skinande ren, eller nästan i alla fall :D

Snart kommer söta moster över på besök. Då vankas promenix ute i solen och kaffe med våra alldeles egna kärleksmumsar (gårdagskvällens mission!) därefter. Plus minus noll är det bästa, om ni undrade :)


Snö-en den bara virvlar runt... :)

Idag har jag parkerat i mitt hörn av soffan med en filt över och mina nya fina tofflor på. Precis lagom!! Expert börjar jag även bli, både på egenvårds-tjohejti och knasiga sms-vanor. Hihi, m-y-s stavas det!

Ikväll ska les B och jag ut på äventyr igen. SATS Flow är det som står på tur för att testas.

Musiktips till mysdag!

Ett litet tips för den som känner för att bara mysa runt en helt vanlig onsdag: Air har blivit dagens här i lyan :)


Gårdagens shoppingfynd!

I väntan på att fröken B ska vakna här, så har jag hunnit äta lite frukost, läsa Sydsvenskan och börjat scanna webben. Men en liten paus för blogg-up-to-date får man ju allt ta sig med :)

Igår blev allt en shoppingdag!



Efter M's tips om innetofflor fluffsade jag iväg till HM för att inspektera. Damavdelningen är uppenbarligen helt värdelös på området, men herravdelningen däremot... Här fanns de ultimata tofflorna. Något litet för stora, men annars perfekta och endast 80 pix!



Sedan fick jag även med mig en svart Nikie hem från gårdagens Bootcamp. Perfekt att spinna i!

Den söta lilla goodiebagen som hade utlovats innehöll också en rosa vattenflaska, en spinninghandduk och ett armsvettband. Allt för att göra spinningen roligare :)

Fitnessdag på g!

Idag blir en dag i fitnessens tecken. Planen är att starta med en liten promenix i solen ut till Ön. Sedan blir det spinning på SATS med vår söta ledare och därefter Bootcamp med Sofis mode.

Känns som om today's gonna be a good day :)

Lilla Ribban!

Snaaaart är lilla B hemma igen. Då ska det drickas the här :)

Men först tänkte jag bjuda på lite bilder från Malmös finaste Ribban. Alldeles underbart att flanera där i solljuset :)


Oh, happy day...

En till underbar morgon med klarblå himmel. Är vädret alltid såhär fint i Skåne?

Och staden, jag börjar bli lite smått kär i den. Och människorna, smått kär i dem med. Alla är så söta här, och staden är vidöppen :) Cykelavstånd är det till hela Malmö med. Vet inte riktigt vad som man skulle kunna klaga på här :)

Igår såg vi en riktigt härlig film btw, The Proposal. Riktig feel-good-rulle.

Idag är det faktiskt dags för lite vettigheter. Klockan elva ska jag träffa mina två handledare Lina och Johanna och prata igenom hur våren kommer att se ut för min del. Apoteket Kronan (mitt!) är för övrigt en av de tre första i Malmö som har gått över i privat regi, så det blir intressant att se om det påverkat looken och profilen något.



Integreringen är på g



Girls, nu är vi halvt om halvt Malmöriter. Vår Sydsvenska has arrived!

Söndagsplaner!

Vad gör man om man heter Frida, solen skiner ute och man har en ledig söndag...?
Jo, man drar på sig löparkläderna för en liten joggingtur. Det här ska bli skönt det!!

Och ikväll fortsätter jag min "ensam-helg" (jodå, mucho gutus på långsamma ensamma helger) med litet besök av M.


"Relativ morgonstund" har guld i mun :)



Titta vad jag fick för present igår :)
K&P gav mig en burk av Glorias Heta från Glorias äppelgård utanför Lund. Tydligen ska man kunna använda den ungefär som Sambal Oelek. Jag blir lite smått såld på texten på den söta burken: "Stark, sötsur, chiliensk-inspirerad sås. Den är tänkt som krydda i matlagningen. Krydda försiktigt, smaka väl, lär dig styrken! Är du en tuffing, häll i den direkt på maten"

Solen skiner härligt här nere på Limhamn, men det är lite kallt fortfarande. Så jag tänkte starta dagen med att baka lite rödbets- och pumpakärns bröd :)

Ett försök att varva ner...

B, jag behöver ett varva-ner-samtal :D I brist på din närvaro, så får ni - kära bloggläsare - ta del av det istället.

Lördagen har varit den bästa på sjukt lång tid!!!

Jag har träffat nästan hela la fam Rydberg (endast "småkusinen", ehum 31 år, har lyckats lysa med sin närvaro), smakat på M's farmors kringlor, fått slösa massa tid på att leta efter den optimala brödskålen, spelat sällskapsspel, cyklat över halva Malmö, försökt lära mig Swing och sett Food ink.

Helt underbar lördag som sagt var! I'm loving my life!

Sussa gott sweetos!!!

God morgon små sötnosar!

Afrodance igår var vi sex tappra själar - och en sprudlande ledare. Planen att kunna gömma sig längst bak fungerade inte riktigt :) Jobbigt skulle jag kanske inte riktigt benämna det, men kul som fasen var det!!! Och SATS ute i Västra Hamnen var snäppet snyggare än det inne vid Gustav, så det får tummen upp!

Idag ska jag åka in och fixa mina bågar - äntligen - och hoppas att Synsam på tredje försöket lyckats skicka rätt skalmar från Italien. Annars, tja, då finns risken att de kanske får se mig i variant inte-supertrevlig... Sedan väntar lite shopping inne i stan och därefter en tur till Patrik & Kim. Känns som om det finns chans att jag kan överleva andra dygnet utan min lilla B här med :)

Tjiiiiiing!


Fredagseftermiddag i Fridas tecken!

En eftermiddag helt allena är riktigt härligt emellanåt faktiskt! :)



Den tusende gången
har varit min eftermiddagslektyr. Helt ofattligbart hemsk, men en fantastisk nyttig och bra bok! En chokomuffins och en stor kopp the är dock nödvändiga tillbehör om man ska kunna läsa den :)

Snart är det dags för mig att susa iväg till SATS Västra Hamnen för ett pass Afrodance. Här ska det bes till gudar och skördas åt höger och vänster!


Pics from my room

Yes, här kommer lite små bilder från hur mitt lilla krypin i lägenheten ser ut.



Här är den perfekta läsgungstolen. Ni inser hur harmonisk jag kommer att bli i vår väl? :)



Efter mosters besök igår är nu byrån komplett med båda Jensen-herrarna.



Utsikten syns inte riktigt på bilden. Men underbara snötäckta tak ser man!



Och B, första nya inslaget efter tre timmars isolering: Passar inte herr Hahn och Heinsjö bättre än ljusstaken?

Min B har åkt :(

Nu är jag lämnad ensam i stora staden i tre hela dygn! Jag har just ätit lite frukost - utan min kvittrande B i hennes del av soffan (jodå, den är redan delad mentalt). Nyttigt påstås det att det ska vara med egentid, men det vette fasen. Får se hur många minuter till som jag har den bilden av det :) Inställt tåg skulle önska bitte!

M igår förresten - sjukt härlig! Vi delade en flaska vitt, lagade mat och bara var :) Och B... Hihi, kanske råååkade nämna min jobbiga cykelbaklampshistoria, så han har erbjudit sig så fint att hjälpa till med den elaka skruven om jag inte klarar det :D


Vi myser på här!

Lyssnar på mr. Grönwall, väntar på moster-besök och har sett fina promenadstråket vid Ribban idag.

Ikväll sen blir det les dejtus no. 2 med M. Laxbiffar med spenatrisotto ska vi laga om han inte har väldans massa invändningar mot det :)

Mysmyyyyys!

Onsdag!

Malmöriterna har lyckats fylla ännu en Malmödag till bristningsgränsen. That's what we do best!

Idag har vi sett havet, mucho vackert och oblåsigt, skrivit fancy inbjudningskort, haft soffhäng på Lilla Kafferosteriet, hittat cykelkartor (jojo, det behövs här i Malmööee), bakat chokladmuffinsar, fått några av de essentiella kanalerna fixade av K2's snälla son Marcus och gjort en hel massa kikärtsbiffar.

Är vi inte jäkligt bra helt enkelt?

Grattis paps!



 

Sötaste paps (ibland till och med charmigare än på bilden ovan...!) fyller år idag!

Så grattis igen du!!


Blivande SATS-are?

Idag var ett stort ögonblick i Malmölivets stora lyckofråga. Får man sig en träningskompis eller ej...?
För att bättra på oddsen fixade jag fram både lås, vattenflaska och liten svetthandduk till B för vårt provträningspass på SATS Malmö City. Men det visade sig vara helt onödigt. Vår nya spinningguru gjorde jobbet helt själv - Hon ÄR helt fantastisk!

Sååå, en utflykt till SATS Västra Hamnen väntar imorgon, och känns det bra så blir vi kanske SATSare i vår om nr. 3 är på tanken med. Jag är såååld!

Nu ska det ätas chokocookisar för att fira vår duktiga timme!

Morning!

Sconisarna är i ugnen och B och jag socialiserar på högsta nivå med varsin lappis i knäet. Mysmorgon på g om tio minuter med andra ord :) Malmölivet myser på vidare med andra ord!

M igår var söt. Vi åt morotskaka och drack kaffe ur latteglas. Sedan guidade runt mig i Malmö i en hel massa timmar, och fick mig att inse att mitt lokalsinne kanske inte riktigt är hundrafemtio ändå :) Så nu är teamets (B och min) malmökunskap komplett. Hennes bok och mitt minne är the thing! Och M, honom ska jag laga middag med på torsdag, så då får ni höra mer :)

Tjingtjing, nu blir det sconisar med svartvinbärs- och konjaksmarmelad!

Woohoo!

Villan i Malmö Limhamn (yes, det är bara att lära sig) känns hemma på riktigt nu.

Vi har hunnit med en hel massa här på fyrtioåtta timmar. Våningen har bytt look totalt. Inte en pryl, tavla eller textil som är på samma plats längre. Men den börjar likna något. Något som stavas h-e-m. Very pleased här! :)

Idag har det varit seighseeing på menyn. Vi har gjort stan och köpt det viktigaste samt bokat in en dejt med moster till torsdag. Bibliotikarierna på Malmös stadsbibliotek tar för övrigt rekord i seghet (vilket speciellt märks då lunchen är tre timmar förskjuten).

Nu är det dags för up-shaping här, sedan blir det les dejtus med M.

.

Yes, nu är det dags. Om åtta timmar är planen att vi ska vara framme i vår nya stad Malmööööööee. Mantalskriven är jag redan, så sen är det bara att lära sig skånska kvar :D

Fredag!

Söta Parina har fixat min Malmö-look. Taaaack!

Paps har löst Dalsjöforsdelen av min packning. Taaaack!

La fam fixade instuvningen av saker här hemhemma medan jag satt på en stol. Tusen tack!!!!

Paps födelsedag har firats in advance med oxfilé, rödvin och vitchokladmousse. Mys som attsingen!

Nu: Skavlan :)

X X M.Sc.

Sorry för noll i uppdatering sedan onsdags morse. Busy bee sedan dess :)

Exjobbsredovisningen gick i alla fall riktigt bra, och jag klarade att parera H's och moderatorns kniviga frågor. När allt var över så vart det platt fall för min energi. Noll komma noll. Men nu får jag vara oenergisk, och det känns jäkligt skönt!!! Två veckor av noll komma noll i energi följer :)

Nu ska X X M.Sc. (visst är det sjukt snyggt???!) komma i form för dagen, bege sig en sista gång till Parina och sen kommer paps på hämtmatslunch och hemkörning av grejor till Dalsjöfors.

Måste bara skriva det en gång till, X X M.Sc. , haha, tjiiiiiiing!

(Kom på att inte skriva hela namnet i bloggen, då blir det sökbart - not good!)

The last time

Yes, nu är det dags för sista rycket. Exjobbet ska redovisas en andra gång. Denna gång på GU med min kära opponent H, min officiella handledare G och en ny publik. Om tre timmar är jag fri - och fasen så skönt det ska bli!!!

Var kommer allt ifrån...?



Okej att jag vet att jag har mycket grejor, men när det står uppstaplat framför mig så kan jag liksom inte undgå att inse att har sjukt mycket grejor.

19 packade flyttisar (plus sex som redan bor hos mams och paps), 2 fulla resväskor, en full bag och några packade påsar. Då är lägenheten nästan färdigpackad. Men bara nästan. Och då har vi inte räknat med elektroniktjafset som inte ska ner i lådor, eller stora saker som säng och sånt. Massor har jag slängt också. Hur fasen har allt egentligen fått plats på 27 kvm?

Helt sjukt var orden!

Nöden har ingen lag...

Yes, en liten minihacker bor det även i mig i riktiga krissituationer.

Ett skrivskyddat USB-minne hade normalt bara resulterat i ett "jäkla teknikpryl" från min sida. Men idag behöver jag den verkligen. Så moi, alldeles själv, har surfat runt på internets forum och insett hur man får bort skiten. Att det sedan tydligen bara var att ändra ett litet reglage har inte med saken att göra.

Vansinnigt stolt är jag hursom, och kan nu börja fixa lite för morgondagens pres på riktigt :)


Morning!

Uppe tidigt idag med, jodå :) Men idag finns det en något mysigare anledning till det. Olls och jag ska äta frukost nere på Brogyllen. Bättre start på dagen är nog svårt att få.

Like it!

Nu sitter jag och myser och smuttar på mitt nymalda exjobbskaffe med tillhörande single origin columbiansk choklad. Sänder en tacksam tanke till söta Sofia!

Presentationen gick så bra så den. Jag gillar det verkligen! Man pratar om något som man har riktigt bra koll på. Folk antecknar och sedan en lång diskussion därefter. Sjukt givande det :)

Men, NU, tänker jag njuta i min choklad- och kaffehimmel ett tag här.

Dagen med stort D

Nu är det dags. Halv två är det magiska klockslaget. En termins arbete ska redovisas på Vitrolife. Hoppas de gillar min tjugominutriga översiktliga genomgång på området. Annars... tja, då får de bli lyckliga av att hitta Maxi's största Merci-ask vid kaffemaskinen istället :)


A date is scheduled!

Yes, måndag om en vecka smäller det. Då får jag veta om mr M är något för mig eller inte.

... nu börjas det! :)

Allt eftersom söt-K2 börjat nässla in sig mer och mer i livet (läs: fb), lägenheten fyllas från golv till tak med flyttlådor och jag känna behov av nåt nytt känns Malmö bara mer och mer rätt.

After work har de också tjejer. Fab väl? Så vi får ha vår fredagstradition alldeles intakt och underbar!

Morning!

Idag är jag uppe med tuppen. Mycket som ska hinnas med denna söndag, och min kropp är som tur med på noterna och studsar fint och lätt upp ur sängen.

Igårkväll hängde jag i sis soffa. Så himla skönt! Vi gjorde en Ceasar, åt kladdkaksmuffins och jag fick hugga huvudet av hennes Lindt-kanin. Bättre lördagskväll får man leta efter!

Nu: kaffe och Sandi Thom, sedan: dagens.

Vuxenpoäng? Check!

Det var länge sedan som jag kände mig så vuxen som nyss. För närvarande roar jag mig med att hälla ut sprit. Yes, ni läser rätt. Jag häller den rakt i slasken.

Sprit, exempelvis min berömda Apelsinvodka, som jag inte lyckats bjuda bort under de tre år den bott i min lägenhet kommer förmodligen aldrig att gå åt. Det som inte studenter kan tänka sig att dricka, dricker ingen som jag kommer umgås med sedan heller.

Så, jag fortsätter att plocka vuxenpoäng en stund till.

Tjiiing!

Glädje

Min Sofia är den sötaste! Vilken glädjespridare. Fick just ett mail om att bifoga kontouppgifter, så jag kan få min ersättning för hösten. Men inledningen - gaaash :)

Hej Frida

Tack för att du hade tid att vara med igår och för examensarbetet, särskilt för "acknowledgement" :)! Jag tycker bara det varit roligt att arbeta med dig och jag vet inte hur jag hade klarat denna höst och studien utan dig! Jag är väldigt imponerad av ditt strukturerade sätt och att så fort bli klar med både den praktiska och den teoretiska delen av arbetet. Tror du kommer passa utmärkt som klinisk prövningsledare när du är klar
.

Får jag inte jobb hos dem efter praktiken har jag i alla fall en referens som heter duga här! :)

Friiiiiday!

Yes, nu är det fredag igen! Veckorna rinner verkligen bara iväg. Just exakt nu har jag precis fått i mig dagens lunch, sitter och smuttar på efter-lunchen-kaffet och mår allmänt underbart med James Morrison i bakgrunden.

Idag har jag både lyckats ta mig till gymmet en sväng och köpa bröd (jodå, ni läste rätt - mitt projekt frystömning har resulterat i att allt hembakat gott är slut...). Om några timmar blir det dags att ta sig ner mot stan och köpa en Examenspresent till N, som har bjudning ikväll, och därefter väntar sista Excetkvällen på väääääääldigt lång tid :)

Det var min fredag det :) Och såklart, jag glömde, ösa ner lite grejor i några flyttisar till (mitt eviga nöje!)

Ha en urhärlig dag!

Den stora frågan

Nu behöver jag hjälp!

Ska man bjuda eller inte bjuda på fika sista dagen på exjobbet?
Grejen som försvårar är att den enda tiden som jag kommer vara där på måndag, är tiden då jag håller min presentation. Att bjuda på fika under en presentation känns inte seriöst väl? Men att inte ta med sig något känns otrevligt. Och skulle jag komma dit tidigare, under lunchen exempelvis, så är det fika till hundra pers som gäller. Och det hinner jag inte fixa... Hrm, what to do?

Min nyblivna rådgivare här i livet, MIM, förstår problemet, men kan tyvärr inte ge mig nåt råd. Utan tycker jag ska känna av stämningen. Morr!

Vad tycker ni? Lämpligt eller olämpligt?

Maxisizat "Clean File"-möte

Dagens vettiga inslag - Ett "Clean File"-möte på Vitrolife trodde jag skulle varat typ en timme, som alla andra möten. Ickeicke, utan fyra timmar och en kvart senare är vi klara. En paus på tio minuter tog vi. Mitt huvud är tomt. Spinningpasset missat för länge sedan.

Men, det preliminära resultatet från studien är klart! Vi har bestämt vilka data som är lämpliga att exkludera, hur analyserna ska göras och hur publikationspolicyn ska vara. Wooohooo!!!! Men, igen, hyschpysch om resultatet. Abstractet publiceras första februari, och först då får jag låta min mun gå varm om studiens resultat.

Nu ska jag försöka övertala mig själv att ta en bananlådspromenad, eftersom det inte blev nån spinning idag, men vette fasen om jag lyckas... Lägga mig död som en fisk i soffan under ett gäng filtar lockar bra mycket mer för tillfället :)

Update: Soffan vann. Det finns ju en dag imorgon också! :D

The verktyg!



Titta så fint verktyg jag har!
Visserligen saknas skruvarna som krävs för att kunna använda den hittills, men hittar jag bara de så har jag faktiskt ett helt verktyg.

Är det inte imponerande...?

En myseftermiddag till på g!

Jodå, nu har jag gjort mina vettigheter för dagen. Mams och paps var här och hämtade ett gäng kartonger igår (tacktacktack igen!!!) Så nu har jag packat några kartonger till, och som sagt var slängt ytterligare ett antal kassar. Med spenatstuvad kycklingfilé och potatis (tema: frysrensning) i magen är jag nu laddad för eftermiddagen.

Först blir det NK-rea med K, och sedan kommer min lilla H ner och så ska vi ha myskväll här!

Kan inte säga det tillräckligt många gånger - fasen vilket underbart liv man har!!! Ni skämmer bort mig med er närvaro sweetos!!!

The day!

Det här är en historisk idag.

Idag är dagen när jag ger upp mitt skinny me - och kastar gänget skinny jeans. Supersmala jag finns fortfarande på bilder, men i verkligheten kommer jag aldrig tillbaka. Så skinny-jeansen får stanna i Göteborgs soptunnur när jag sticker till Malmö!

What happens...?



Kolla in min hårfärg. Nu har jag inte gjort nåt med mitt hår på en halv evighet. Jag har en sjuk beslutsångest - ska jag låta det mörka till sig i fred, eller ska jag ljusa till det...? Vad tycker ni?

Och B, for you, twistisen får sig lite luft idag med - så här kommer en bättre pic.


Lilla L

Min lilla L är så söt hon. Kan någon konsten att förvåna så är det hon.

Igårkväll vid elva plingade telefonen till. Det var fröken L (Ska tilläggas för förståelsens skull, att fröken L bor i Tranås). Hon undrade om inte jag ville fika med henne klockan 18 idag i Gbg. Klart som fasen jag ville det, och väntar med spänning på historien bakom det här :)

Once more: bananlådspromenad!

Efter en förmiddag i RA's (Regulatory Affairs) värld beger jag mig ut på dagens andra bananlådspromenad. För övrigt kommer jag se ut som en biff när vi väl kånkat in våra lådor i Malmö. Vet ni hur tunga tomma bananlådor är - för att inte tala om fulla...?

En passande refräng till min bärhjälp och mig själv.

Tjiiiiing!

Små tankar mitt i kaoset

Om ni undrar:

Mina scarfar tar upp en hel sportbag. När blev de så många?
Mitt julpynt tar upp en hel maxi-size-flyttlåda. Jag som inte hade så mycket...
Låda ett av prynadssaker, del ett av: behövs ej i Malmö, fyller även de en maxi-size-flyttlåda. What happend?
Tolv stora papperspåsar av onödigheter är slängda so far, och mer kommer det garanterat att bli.


Hur fasen kan så lite saker ta upp så mycket plats? Jag som aldrig känt att jag haft tillräckligt av något. Och min lägenhet är ändå endast på ynka tjugosju kvadrat. Tänk nästa, och nästnästa lägenhet - hur mycket pynt och absoluta nödvändigheter kommer jag inte fylla de med...?

Den här tankegången får ni gärna påminna mig om när jag exempelvis är på väg att köpa min sjätte uppsättning bordsunderlägg. Fritt fram då sweetos!!!

Working day!

Efter tretton dagar av total relaxing är det nu dags för slutspurten av exjobbet. Back to Vitrolife. Förhoppningsvis tredje sista dagen idag! :)



Min nya Twistis får följa med mig till jobbet, dagen till ära - och för att komma i rätt mysstämning lyssnar jag på Marc Cohn.

Ha en urhärlig måndag nu ni söta!

Det nya svarta?

Det här med telefondejter är nog det nya svarta för mig. Så sjukt trevligt! Man bara kvittrar på och lär känna varandra, utan att påverkas av något annat (läs: min fåfänga står inte i vägen). MIM (Martin I Malmö) verkar bara bättre och bättre (världsvan civ.ing. med fötterna stadigt på jorden och med idéer och tankar åt höger och vänster), och vi har verkligen samma tänk. Extra plus i kanten till killen att jag får avbryta vårat samtal efter två timmar för att jag verkligen måste få i mig mat. Kvitterkvitter på oss båda!

Och där kör vi!

Yes, jag behövde en paus-dag för att komma igång igen efter nyår :)

Så idag har lägenhetens relativa ordning omvandlats till ett flyttkaos. En låda är packad, och resten ligger förmodligen på golvet :D Maxi säljer högst fashionabla flyttlådor kan undertecknad intyga - och tipset är att inte komma på att man vill komplettera med bananlådor också på söndag lunch (då gör nämligen alla andra också det, en minut från sex fantantastiskt vackra lådor var jag...!)

Jag tjoffsar vidare här. Tjingeling!

Lördag!

Fridolin har nu lagt sig i soffan för att vänta in treans rom.kom efter en alldeles underbar lördag!

A och jag har firat lördag på allra bästa sätt. En dos shopping, en dos hockey och en dos mysfika. Couldn't been any better!

Dock måste jag få klaga lite. Vem kom på tanken att Twist&Tango skulle ha en gråtande liten pojk på sina påsar...? Söta ICA-Mats undrade hur det var med mig när jag kom traskande så fint med den. Supervackra kläder i en påse som signalerar melankoli. Hrmmm!


Efterlysning

Ett nytt år kräver nya outfits. Efter viss research har jag hittat en klockren. I just need it. Någon som har tips på var man skulle kunna hitta en billig kopia? Vit, svart, ljuslila eller underbart blå tack!


<3

2010, nu är det nya decenniet här. Känns skumt att tänka så, men jag är laddad för det. Fasen vad mycket äventyr och roligheter det ska fyllas upp med!

För en timme sedan landade jag i soffan efter tre urhärliga dagar uppe i Lkpg.
Två lägenheter har vi hunnit med på två nätter. En middag med B's gamla tjejgäng (fasen vilka powerbrudar!!!). En shoppingrunda på Tornby. En trerätters med mucho romantisk dukning. En nyåsfest med Lkpg's öppnaste I-are (jodå, I bet they are). En fika med två nyförlovade.

Sjukt härliga dagar tjejer! Och, vi har ju lärt oss, Lkpg är till för äventyr - eller vad säger ni? ;)

RSS 2.0