Ledig version 1.0

Igår fick jag äntligen min lediga dag, efter åtta dagars jobbande. Inte helt lätt att ha en luuuugn och nedvaravad dag när man varit uppe i varv så många dagar i sträck. Resultatet?

08.25 Går upp. Får inte igång Oskars modem. Fasen, måste svara på mail.
08.40 Ger upp, får åka hem till min plåtburk. Den fungerar.
09.20 Svarar på mail hemhemma.
09.40 Lite jogging vore fint.
11.00 Tidig lunch.
12.10 Slår mig ner hos söta Parina. Frisörhimlen!
14.10 Träffar söta, blivande italienskan, Emma för en fika på Brogyllen.
16.00 Hämtar min glömda nyckel på jobbet.
16.05 Antikhallarna!
17.15 Träffar Oskar på Hemköp, handlingsdax.
18.30 Middag
19.00 Allena. Bakar äpplebröd :)
19.05 Dags att sätta sig in i räntorna, hur man ska binda lånen o.s.v.
20.00 Slår mig ner i Laminon och öppnar min nyinköpta Jane Austenbok med en kopp the i handen.

Fram till kl 20 tog det alltså innan jag kunde varva ned. Inte klokt det här. Och idag, idag är bollen i rullning igen :)

..

Nyp, nyp... Fortfarande inte förstått helt, men lite.

Hvidtfeldsgatan 2A blir vår nya adress. Allra längst upp, lägenhet i toppskick, utsikt över halva stan, sovrumsdel i etage samt en terass. Mygod, det blir alldeles underbart det här!! :) Sen så träffade jag min blivande granne på jobbet igår. En fenomenalt trevlig gammal karl vid namn Carl. Vilken sötnos!!!

Skulle kunna tänka mig att flytta in bums och direkt, men ska ha tålamod, bo i Oskars 1,5:a några månader, men sen så smäller det :)

Nu kära vänner, så väntar en helg i Fab4's tecken - alla mina sweetos samlas här i Gbg. I'm lov'in it!

.

Herre min j, lägenheten som är finare än finast är vår.

Får man nypa sig i armen måntro...?


Söndagsmys

Igår var jag uppe i luften i ett mini-plan för första gången. Det var Gustaf och jag som tog oss en liten tur. En stor klump i magen under start/landning/skutt i luften, men det var det värt. Göteborg och Marstrand var jättevackert från luften!

Annars var vi och tittade på en lägenhet som slår Norra Liden med hästlängder (budgivning idag, så håll tummarna söta ni!) och fick oss en urhärlig middag med efterföljande pianokonsert med K's egenkomponerade låt.

Gu' vilken härlig söndag!

Klokheter

Igår skulle jag beskriva skillnaden mellan mig och min käre syster för jobb-Rebecca. Inte helt enkelt. Vi är uppenbarligen lika, men på olika sätt. Logiskt? Jag drog resonemanget vidare och försökte utveckla det, vilket enbart medförde att jag framställde mig själv som en lat jäkel som hellre satt hemma och drack rödvin än hetsade minuter i löparspåret. Jaja, livet ska tas med en klackspark - så K, O och jag gick helt enkelt och hämtade pizza på Cyrano igår och pimplade rödvin.

Livet är för kort för att slösas bort!

LillB

Små sötnosar, den fantastiskt stolta, nyblivna brunetten och ack likväl storasystern har precis firat att LillB fått ett stort JA till exjobb på Astra. Min lilla lillasyster är på riktigt på väg att bli stor. Grattis sweetie!

Ännu en pärla!

Rebecca på jobbet är söt hon. Hon har tydligen en förkärlek till att jobba söndagar. Inte mig emot. Så hon skulle gärna på permanent basis byta mina 10-16 söndagar mot hennes 9-19 tisdagar. Typ samma pengar, något fler timmar, men ledig på rätt dag. Gullunge är precis vad hon är!

Livet löser sig alldeles för enkelt just nu, så säger som B: Ska allt verkligen vara såhär lätt? :)

Pusspuss ni rara!

.

Jäklar, så nära. Panoramautsikten över Göteborg försvann ur våra händer. Vi borde satt oss i bilen tisdagkväll när mäklaren sa att det var lugnt, åkt ner till H-borg och skrivit på kontraktet bums och direkt. Nu gjorde vi inte det, så två nya intressenter la nosen i blöt igår morse, och tog vår lägenhet från oss.

Nu är min lägenhet hursom uppsagd, så om en och en halv månad hoppar B in i den, jag till Oskars la casa och mina möbler till hans föräldrar om vi inte hittat något annat fint till dess.

Godmorgon torsdag!

Vilket dygn...!

Inom loppet av tjugofyra timmar har jag blivit fast anställd, Bruno fått jobb hemma i Götet, mina och O's päron träffat varandra för första gången och vi med största sannolikhet vunnit budgivningen om Lägenheten med stort L.

My god, inte konstigt att tårar sprutar och mungiporna stiger till skyarna om vartannat. Helt underbara tjugofyra timmar - även om jag inte tror att min kära kropp skulle klara riktigt så här mycket känslostormar de kommande tjugofyra timmarna också.

Imorrn vankas möte i H-borg, med champagne...? :D, och därefter kontraktskrivningskväll hemma i Götet. Luuuuugnt och fint, wie immer!

RSS 2.0