Midsommartankar!

Idag har B och jag kommit ett steg närmare räkisen i SJ-bistron. En midsommarweekend i kära Göteborg har bokats in. Onsala med de sötaste är det som lockar upp oss denna gången. Longing for it!

Ett litet brev

Kära vänner,

Igår lyfte mina stackars armar sina första vikter på ett år. Elvakiloshantlarna som jag använde då, blev enkiloshantlar nu. Kommer träningsvärken så vet jag vilken viss fröken B som kommer få njuta av mina klagomål... :)

Idag är för övrigt en fin dag. Jag ska ut till Skanör och hänga på A's apotek. Tre personer har jag för mig att de är som arbetar där - och enbart små söta stockholmare som kunder. Försäljaren i mig jublar, här ska det merförsäljas! :)

Ha en riktigt härlig måndag sötnosar!

Puss



Myshelg!





Mina sötnosar nere på blåsiga Ribban.



Hur ofta hittar man biscottiglass? :)



Martini i solen!



Fröken B joinar in på ost- och vinmys!

Mina sötnosar har med andra ord åkt hem igen, efter en helg som har gått alldeles för snabbt. Fasen så mysigt det har varit!!!

Lördagsmys på g!

En mysfrukost senare är L, H och jag snart på väg mot italiensk glass i Västra Hamnen. Har en känsla av att det kommer bli en riktigt härlig lördag idag :)

...

Fyra Apotekare, varav en vidareutb. hudterapeut, på ett 300 kvm stort apotek på Kaserntorget kan inte bli annat än succé.

Wooohoooo, glädje!



Fredag!!

Den här veckan är en skum vecka. Två dagar på mitt kära apotek, och resten av veckan går åt till diverse studiebesök. Skumt, men himlans härligt det!

Idag får vi finbesök med. L och H kommer hit över helgen - och ikväll tittar också söta Am över, så det blir Girls' night med lax- och potatissallad med rabarberpaj. Och FYI - nervös som attsingen väntar jag vidare :)

Torsdagsmys!

Mina tanter är såååå himla söta! De bara skrattar åt mina små fjantigheter - och favoriten idag är min Ulla. Tänk scenariot att en riktig snygging i 30-årsåldern traskar in för att hämta sina recept. Söt-Ulla basunerar då ut så fint "Frida, han är mer i din ålder han, så ta honom" med ett klingande skratt. Mannen, som givetvis hört hela konversationen kommer skrattande fram till min kanal. Yesyes, det är mitt apotek i ett nötskal det :)

Idag har jag varit iväg och myst med moster efter jobbet. Hon kom in på les pharmacy efter frissan och hämtade mig så fint, sedan traskade vi runt i Gamla Väster tills att vi hittade ett mysigt litet fik i en källare.

..

Gaaaash. Telefondag. Nervös. Väntar. Vågar inte hoppas.

08.05

Livet återgår till det normala. Börjar morgonen med att fb-chatta med Assistent-Kaj och Hyresvärdinna-Karin, fortsätter mot söta Apoteket, gympass på SATC och kvällens Greys.

Ett onormalt inslag hoppas jag dock på - Ett samtal från min O.

.

Det börjar rulla. Telefonintervju ikväll. Måste komma på smarta motfrågor.

06.25

Igår var vi ute på Tamro och lärde oss en hel massa om läkemedelsdistribution och lagerhållning. Därefter väntade en riktig myskväll med räkis, glass och choklad hemma i söta J's soffa. Me likie!

Idag 15.15 händer det. Back to Malmö. Men jag ska se det positivt.
- Lilla B fixar hemkomningsmat.
- Får träffa mina söta Apotekschicks, som skickar saknar-dig-mail, imorrn.
- Får sova ensam i en hel säng med ett heeeelt täcke i natt (fast det vet jag inte riktigt om det var positivt det Sislus).
- Och inte minst - på fredag så kommer ju faktiskt mina pinglor L och H och hälsar på.

Näe ni, nu ska jag packa klart här innan det blir KD-besök!


Morning!

Taket lyfte från Bliss i lördags. Herre min jesus vilken stämning. Undertecknad var tillsammans med kvällens födelsedagsbarn först upp på bardisken - och på den vägen fortsatte det :) Uuuuuunderbart!

Gårdagen var lika fantastisk den. H, Sis, E och jag passade på att bränna oss i Slottsskogen. Var ute vid havet med R och åt mjukglass halvdoppad i strössel, och hade the-mys med söta Natta.

Vill-inte-tillbaka-imorrn!!!!!

Och yes, he's starting to get to me. Att jäkeln ska bo i Jkpg är inte helt optimalt. Inte alls faktiskt... :)


Viktigheter!

... glömde nämna. Bästa Ceasaren hittills är hittad. John Chris uppe i lilla huvudstaden är det som serverar den. 85 pix, och ett steg närmare himlen. Fab var ordet!

Fredag!

Om jag var lite småpirrig innan gårdagen är jag asnervös nu. Det är när man verkligen vill ha någonting som det börjar kännas. Och det värsta av allt - det ligger inte i mina händer, utan allt som jag kan göra är att vänta. Avskyr det!

Med R däremot var det inga konstigheter. Vi delade en flaska rött och åt supergott lamm på Meze. Och han är fortfarande go´ och precis lagom knäpp han. Och han lärde mig hur jag ska komma ihåg vilken insjö som är vilken. Vättern är den smala, för att de cyklister som cyklar vätternrundan är ju smala. Briljant väl? Nu kanske jag äntligen kan komma det :)


Tankar

Att pussla ihop sitt liv är inte helt enkelt. Att få timmarna att räcka till är snäppet värre. Att orka med allt är stört omöjligt.

Därför svängde jag förbi bergetpuben lite snabbt, tog en hamburgare och begav mig sedan hem till Sis' soffa. Nu ska det laddas för morgondagens Sthlm-trip och -kvällens dejt här hemma i Göteborg.


:)

En sån himla underbar onsdag!

Årets första utomhusglass fick jag på J's balkong i solen. Härligt som attsingen! Därefter blev det hagamys med H. En solbänk där man till och med kunde klaga på att svetten lackade parkerade vi oss på. Grey´s och min lilla Sislus på det.

Säger som alltid - coming back for good as soon as I have a job here!

Knäppis :)

Är det fullt normalt att bli beskylld för att nästan döda någon?
Är det fullt normalt att nästan lägga den skulden på en som du bara gått på en dejt med?

Svaret är nog nej tror jag. Men om ljuvligt knäppa R skriver det, och några mess senare så fint deklarerar att han tar sig till Gbg i helgen och ber mig säga var och när vi kan hänga - så får man nog mest le åt det. Och FYI - Det var årets första löprunda som den här plötsliga dödskänslan handlade om :)


Sweetiepie

Ja, det är bara min Parina som kan säga det utan att det låter det minsta fjantigt. Idag fortsatte vi projekt "Jämna-till-Fridas-etapper-så-att-håret-blir-tjockt-och-vackert-till-hösten". Den här lilla människan får mig att må fjantigt bra, bara genom att finnas till och pilla lite i mitt hår. Some people are talented!

Nu kör vi!

Coordination group is back on track!

Yes, det planeras för fulla muggar här. B, Olls och jag var på snabbismöte på Bliss idag. Fyra tindrande ögon mötte oss där. Välkomstdrinkförslaget Bellini möttes av jublande utrop från vår sida - och på den vägen fortsatte det. Vi fortsatte sedan med planeringsfika på favorit-Brogyllen. Lördagens galej kommer att bli alla tiders. Det är jag hundra på. Tre knäppisar jobbar hundra på det här. Woohoooo!

07.58

Min lilla Olls och jag hittade det sötaste lilla fiket igår. Kaffe med kärlek, eller Café con Amor, serverade en alldeles bedårande äppelpaj. Och vi hann nästan prata ikapp lite.

Efter det vankades pizza här i casa Sislus, och en tysk film om ett psykologiskt experiment (no subs här inte). Jag somnade i Sis knä, men enligt henne var den klart sevärd :D

Och nu kära vänner, nu är det dags för sista veckan ever på Universitetet. Skum, men jäkligt härlig känsla!

Söndag!

R - vilken härlig prick! Knäpp, sjukt driven och en bil som jag hade adopterat bums och direkt.

Vår lilla 25-åring A - Lite överraskad av att mötas av en sjungande hall.

J's hajtårta - Den finaste.

Nef - Barfotadans när den är som bäst!

Och nu vankas Regnbågspromenad med les Sislus. Mysmys!


Lördag!

Kära små vänner, rabarberrabarber, vad skulle vi göra utan dem?



Ramlösas bidrag till årets hype är klockren
, så den får ni bara inte missa!

Massa med god mat har vi ätit här hemma med, så kan inte låta bli att tipsa om favoriten - Entrecote med linssallad och gremolata. En liten Caliterra (jodå K, vi hade en flaska kvar av det där supergoda vinet!) till det, så behöver man inte mycket mer för att närma sig himlen!

Idag har vi en lugn och skön start på dagen här, och i em bär det av mot Gbg. En kaffe med en R blir det nog, och därefter bus med de bästa!

Puss!

Fredag!

Vi myser vidare här hemma.

Idag var det vårmarknad inne i Borås. Så jag har fått mig ett par nya löparskor (efter att ha sprungit på Fotriktigts löpband) och en smashing ny outfit till vår avslutningsfest (yes, den tänkta får njuta av resan genom Sverige helt enkelt bara...). Vi åt också lunch på ett riktigt bra ställe, Vinci, som hade en buffé som inte var att leka med!

Annars? Tja, mumsar på lite marknadsgodis för att komma i form till dagens utmaning. Paps ska strax bege sig ut på vår lilla runda på 7 km och jag ska vara i form att haka på varv no. 2 med honom. Hur mycket whickeychoklad behövs för det tror ni?

Torsdag!



Nu sitter jag i uterummet här hemma, med värmeaggregatet snurrandes alldeles bredvid mig och en Hypnotisören i knäet. En härlig långpromenad har vi hunnit med också, och om en stund vankas det rabarberkaka här i huset.


Kristihimmelsfärd är en riktigt härlig helg det! :)

God morgon onsdag!

Väskorna (ja, i plural - jag vet att jag är kass) är snart färdigpackade. Fyra timmars jobb väntar idag innan jag hoppar på tåget för att åka hem till mams och paps. Det ska bli så himla mysigt!!! Been longing for it!


Tisdag!

Yeeeei! Egenvårdstestet gick galant idag. Proffsig var adjektivet. Min nya favorit!

Lycklig är jag med. Ägnade någon timme åt rundringning för att hitta 71 st goodie-bags-papperskassar till nästa lördags galej. Till dess att jag insåg att vi hade 72 st fabulösa papperspåsar - här på mitt söta apotek som var märkta med Apoteket AB, dvs inte kunde användas längre.

En halvtimme ägnades därför åt att klistra små söta etiketter över loggan. Min lilla chef smyger mest runt och fnissar åt mig. "Du bara leker". Och ja, det är precis vad jag gör, men snart så, snart blir jag proffsig igen.

Måndag!

En av tre arbetsdagar denna vecka - Check!
Bålpass på SATS - Check!
Nyckellämning till moster - Check!

Nu ska egenvården få sig en sista kik innan morgondagens test.

.

Måste växa upp. Inte vara 13 på helgerna (yes, mams din kommentar väckte massa skratt här i villan!!). Inte prata med sin 35-åring till M, inse att han faktiskt är typ 35, vill gjuta in en i cement och få panik. Få sjukt kasst samvete för en S. Boka in en dejt med en R i Gbg nästa helg.

Det var min söndag det ni. Hur har er varit?

Morning!

19.30 släckte jag lampan igår. För natten.

Så trött var jag. Sa godnatt till Sis per telefon, medan hon var på väg mot kvällens häng.

Hur gammal känner man sig inte då?

Hursom, idag är jag piggelin och har en to-do-list som inte är att leka med. Bristen på plugg inför tisdagens egenvårdstest gör att jag ska lägga hela min söndag på repetition inför det. Och börja typ strax. Något mer produktiv dag än gårdagen kanske.

Den lugna AW'n...

Herre min jesus.

Lugna utekvällar är uppenbarligen inget som vi jobbar här i Malmö. AW'n var helt klart godkänd, mellanfesten hos Robban fab och Koi spårat som attsingen som vanligt.

Tydligen har börjar vakterna känna igen oss. Kallar oss kort och fint för Apotekarna. Tydligen ser vi smarta ut. Tänk om de skulle se oss 09.00 på morgonen med den vita rocken istället för 02.00 efter x antal drinkar. Då vore vi helt säkert i Nobelpristagarklassen.

Och B. Tänk vadderad bomull. Det var gårdagens M det. Så inte jag på alla sätt och vis, men hur härlig som helst. Undrar igen, hur ska Malmö överleva oss här? :)

Fredag!



Mitt humör brukar så fint avspeglas i musikkonsumtionen för dagen. Idag är andra dagen i rad som jag myser runt med Ted. Vad säger det om mig idag? Tja, lugn och harmonisk är nog de två orden som känns mest rätt. Har fått ha hela fyra kvällar att disponera precis som jag velat denna vecka. Fasen vad det behövdes!!!

Ikväll vankas det lite AW med Praktikantgänget på Hipp. Ska bli så himla kul att se alla igen!


Vardagslyx!

Att få sticka ned nästippen i en nyöppnad förpackning Skånerost, sätta på några koppar, för att sedan åter sjunka ned i soffan med sin nybryggda kopp kaffe och ett par knäckisar med mams och min svartvinbärs- och konjaksmarmelad känns riktigt lyxigt.

Halvdagsjobb hemifrån for the win!

20.47

"Du är så proffsig!"

Guldstjärna till den kunden. En stor en. Precis den känslan ska varenda jäkla kund som jag expedierat ha om tre månader. Det är målet.

Idag annars - de enda två terapiformer som fungerar för mig, nämligen löpning och brödbakning. Min ribba fick sig ett besök och 56 små bullar (jojo, så kallar vi frallor här nere i söder) väntar på att få skjutsas in i ugnen. Lugnet är på väg att komma. Ljuvlig känsla det!

Ett, två, tre... Nu kör vi!

Yes, idag väntar VD-besök samt besök från vår chefsapotekare. En demonstratris för vår nya serie Swiss Pharmacy ska också hänga runt på apoteket hela dagen. Att det ska bli en av de få dagarna utan läkemedelskonsulter håller jag tummarna för. Men andra dagen för mig med tillällig behörighet, d.v.s. fullt ansvar.



Andas? Nej, det blir ikväll efter Spinning-Anna det :)

20.44

Tända ljus med La Scala i öronen, nedbäddad under min filt slöläsandes GP och DN. Det är min alldeles underbara måndagskväll det små vänner :)


God morgon måndag



Nu är det dags. Mina tanter ska bli les expertus på IVF-terapi.

Sötare än socker



Och mysigare än, tja, alla kategorier.

Dhannys lilla yrväder charmade in sig totalt i mitt hjärta. Blir det nya huvudargumentet på intervjuer inte att jag måste jobba i Göteborg för att äta hans sconisar så blir det för att jag måste vara hundvakt åt den här sötnosen!

Morgontankar

Igår hade vi den härligaste bakislördagen på länge. Jag klarade mig utan ipren - var alltså nästan halvfräsch. Så vi orkade med kebabhäng, vitsippsplockning (en brist i Malmö det!) och därefter soffmys hemma hos Alex.

Nu bär det strax av mot Hisingen, mr D, hans lilla hund och scones. Får man råka missa bussen och stanna kvar här i älskade Götet och fortsätta att mysa runt kanske...?

.

Valborg.

Bättre än så kan den bara inte bli.

Bomshiiikabomshiiiikabom.


RSS 2.0