God måndag!

Igår funderade vi på hur mycket pengar som man skulle vara beredd att ge på att få börja om på fredag igen - och, tja, en hel del. Lediga helger går alltid så himla snabbt.

Idag vankas en andra lägenhetsvisning av Norra Liden, denna gång med mams och paps, och därefter en middag ute hos oskars föräldrar, minus oskar, så att de ska få träffa varandra. Sen så tänkte jag försöka jobba lite med.
   Min käre chef ligger  på pluskontot just nu btw, igårkväll fick jag ett löfte om att han skulle ordna fastanställning några veckor i förskott, så att moi ska kunna få ett lånelöfte.

Nu blir det måndag här. Vinkvink!

Life's good

Ibland måste man unna sig lite mitt-i-veckan-lyx. Det gjorde jag igår, tillsammans med Kicken, Vickan och Johanna. Vi satte oss på Chez, åt stans godaste Ceasar samt klunkade i oss ett glas rött. Det är livet det :)

Annars? Tja, en av de mest glädjande beskeden på länge igår. Ska göra allt jag kan för att hjälpa dig på traven B!

En ny liten lya kanske...?

Det kan vara så att ni godingar som kännt mig ett antal år, någon gång emellanåt har mumlat något om att när jag väl hittat rätt så kommer det att gå undan. Så kan det ha varit. Och lite smått rätt kan ni kanske ha haft.

Vi ska nämligen på lunchvisning nu på fredag och titta på en 106-kvadratare på Kungshöjd. Ska det va så ska det va, det gäller det mesta det här i livet.

Lördag!

Kärlek gör en knasig. Mindre kris idag på jobbet - ledig tisdag byttes till ledig söndag denna veckan. Käre chefen har distansat i fyra år, så såhär med på noterna har jag aldrig sett den mannen vara. Blev nästan tårögd av hans medlidande. Så imorrn får jag en hel Oskar-dag.

Nu däremot, blir det en kväll i girlsens tecken. Strax hem till K på fördrink innan vi ska traska iväg till Bistro Merlot tillsammans med J och halvösterrikaren O. Herreminjesus, vad trevligt det ska bli. Nya blåsan från London är på, läpparna målade röda och nagellacket följer med till K.

Ha en underbar lördag!

Pusspuss


Torsdag!

Igår åkte jag från jobbet 22.30 och nu är jag strax på väg tillbaka igen. Övernattningsrum nästa kanske? :) Sån himla bra jobbdag igår - fick gjort så mkt vettigheter, däribland en mätning av min lungfunktion för vårt lilla pilotprojekt i samband med Boehringer och privatkliniken mittemot. Mucho brao var den!

Annars? Tja, sötaste läkaren igår. Han skulle hämta läkemedel till sin käre mor, och hade på alla etiketter skrivit någon söt liten text - "God natt mamma!", "Dags att äta mat mamma!". Han värmde i mitt apotekarhjärta han.

Nu blir det hudfrukost på les arbeit - men ser egentligen mest fram emot tre-fikan med Natta och nattamaten med min lilla Oskar.

Pusspuss

Hemma igen :)

London, kära vänner, var alldeles underbart! Vi traskade runt och tittade på sevärdheter, åt en halvskabbig fish&chips, shoppade, nekades choklad x antal gånger, gick på We will rock you, drack champagne i omatchande glas och hade bara alldeles jättetrevligt.

Väl hemkommen har jag nu tilldelats min alldeles egna italienska praktikant. På måndag börjar hon, och på sex veckor ska jag lära henne allt jag kan, och gärna lite till då.

Annars? Tja, min käre karl gör det inte helt lätt för mig att jobba. Senaste idén kom flygande alldeles nyss: En helg i februari nere i de italienska alperna? Ska scanna flygpriser och se hur de verkar. Hur i attsingen ska man hinna jobba egentligen? :)

Nattsi!


God morgon :)

Den här torsdagen är en riktig gulddag den. 9-19.15 och endast tre pers - jämfört med gårdagens bemanning på fem. Herreminjesus. Hur urvriden tror ni att jag kommer vara efter det? Lagom. Hoppas jag i alla fall. För lilla karlen har önskat sig lasagne när han kommer hem inatt :)

Annars ska det packas lite, för imorrnkväll kommer Bruno upp och så sticker vi tre iväg till London för att hälsa på O's bäste vän. Lite shopping, nån musikal och lite afternoon tea är vad vi hoppas på.

Nej, käre ni, nu blir det till att packa ihop livet och dra sig mot jobbet.

Tjiiiiing!


Tittut :)

Hej små bloggisar,

Jag är varken borta eller okvittrande, som ni säkert vet, men har inte riktigt haft tid att printa ned livets viktigheter i min chokladgodbit. Min stora tidmagnet är dock nere i Italien igen, efter en och en halv månad hemma på heltid, så just idag har jag faktiskt det.

Livet sedan sist har vänt totalt. Heltidsjobb, heltidsoskar och en fantastisk icke-form fysiskt. Ett gäng amarone, några ynka små praliner, lite god mat och ett inslag av icke-träning har kanske haft ett finger med i spelet. Förutom den här icke-formen är livet alldeles underbart just nu.

Hade jag trott på kvinnan uppe i det blå, så hade jag nästan bett en tackbön.

Nu ska det reklameras stövlar, växlas pengar och bomycombatas innan söta Johanna ska firas kväll :)

Puss!

RSS 2.0